ת"א
בית משפט השלום חיפה
|
4735-05-10
22/02/2012
|
בפני השופט:
שולמית ברסלב
|
- נגד - |
התובע:
1. עיזבון המנוח גיבי ריז'נשוילי ז"ל 2. נטלי ריז'נשוילי 3. רוברט ריז'נשוילי 4. רומן ריז'נשוילי
עו"ד אבישי קון
|
הנתבע:
"קרנית" קרן לפיצוי נפגעי תאונות דרכים עו"ד שגיא עו"ד אמסלם עו"ד שיפמן
|
החלטה |
1. תביעת המל"ל נשוא ת.א. 31919-07-11 צמחה עקב תאונת הדרכים נשוא ת.א. 4735-05-10 בה מצא המנוח את מותו.
אמנם תביעת המל"ל עניינה סוגיה משפטית ספציפית שהתשתית העובדתית הנדרשת לבירורה שונה מהמסכת העובדתית והעילות המשפטיות הצריכות לתביעה הנדונה לפניי. משכך, אף אין חשש לפסיקה סותרת. כך גם, מאחר ובבסיס כל חישוב וכל עוד לא נקבע אחרת בתביעת המל"ל, יופחת מלוא הסכום ששולם על ידי המל"ל לשאירי המנוח (ילדיו) - אין חשש לתשלומי כפל על ידי קרנית (הנתבעת).
יחד עם זאת, משיקולי יעלות מערכתית ונוכח הסכמת כל הצדדים - מצאתי להיעתר לבקשת הנתבעת ולהורות על איחוד הדיון בשתי התביעות.
2. לפיכך, אני מורה כדלקמן:
2.1 הדיון ב-ת.א. מס' 4735-05-10 ו-ת.א. מס' 31919-07-11 - יאוחד.
2.2 אני קובעת ישיבת
קדם משפט נוספת ליום 23/4/12 שעה 09:00.
כאמור בישיבה מיום 19/1/12 ומשהתובעים נתנו עמדתם עוד ביום 30/1/12 - ימציאו הצדדים ל-ת.א. 31919-07-11 (מל"ל וקרנית) את המסמכים הבאים תוך 45 יום מהיום: התובע (מל"ל) ימציא דו"ח תשלומים מעודכן של קצבת השארים ששולמה לילדי המנוחה; והנתבעת (קרנית) תמציא חוו"ד אקטוארית באשר לגמלת 'הבטחת הכנסה' הנטענת על ידה (ראה: סעיפים 3ז ו-3ח לכתב ההגנה וסעיף 11 לתחשיב הנזק מטעמה).
בהתאמה, ניתנת לנתבעת ארכה לקיום ההחלטה מיום 19/1/12.
2.3 התיק יובא לעיוני עם קבלת המסמכים ולא יאוחר מיום 15/4/12.
ניתנה היום, כ"ט שבט תשע"ב, 22 פברואר 2012, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת